Anotace: 2:33 další vyznání, když si ti trpělivější počkají za týden nebo dva budu zase psat pesimistické depresivní a sebevražedné hlouposti...
Tyberdžos, tvý komenty budu muset brát na pováženou, dyž ty sám píšeš TAKLENC (nedokážu říct JAK taklenc, tak si za to doplň samý komplimoše!).
09.11.2005 09:11:00 | Králík