Anotace: ...hudba je moje láska i opora...
Moc hezká pocta a vlastně vyznání. Malá rada- (radit se nemá, tak ji neber moc vážně)
Až vyznání o hudbě budeš psát znovu tak si k tomu tu hudbu pusť. Bude v té básni znít a dodá jí opravdovosti. Já třeba do tónů houslí hrozně rád vařím…
19.09.2008 07:26:00 | kouzelníček
Hudbu mám ráda, jinou, ale to přece nevadí... hlavně ráda poslouchám G.P.... je to prostě nádhera, když muž srdce umí skládat, hrát i zpívat. I přes svoji hudební hluchotu si to užívám ;-)))
26.08.2008 13:54:00 | Levandule
Teď jsi, okapovarourko, brnkla na pravdivou strunu!
Díky všem za komentáře :-))
15.08.2008 22:29:00 | poustevník Jirka
...taky si rád poslechnu(klavírní,houslové,varhaní koncerty),podle nálady,ale piju raději u blues :-)
15.08.2008 19:21:00 | WAYWARD
Znám kraj, kde roste réva
a poutník netuší
že proud řeky se vlévá
tam večer do duší ...
... při čtení tvého dílka,
Vltava zněla mi do uší,
byla to nádherná chvilka ... díky
15.08.2008 19:20:00 | jita.1965