no comment...
šílené bláznění,
protkalo její duši,
ošklivé zasnění,
říkal,že jí to sluší...
splynula s jeho tělem,
i s jeho duší,
oči zavřené blahem,
srdce jí buší...
za sklenicí s vínem,
seděla nahá,
hleděl na ni se smíchem,
ona se ho bála...
poznala srdcem,
že to bylo na nic,
byl jejím vůdcem,
nebyl už panic...
zabil její snění,
umřelo v ní víc,
zbylo jenom chvění,
a pak už vůbec nic...
Komentáře (0)