Slovo
Anotace: Jsi překrásné slovo.
Jsi překrásné
slovo,
které ještě nikdo nevyslovil …
Jsi tiché přání,
jsi korálek,
který svítí do tmy
a Tvoje oči.
( Jako svíce …)
Labutím křídla darují.
Jsi můj dnešek
i zítřek …
Jsi chladná rosa,
co květům žízeň zažene
a pít z Tebe mohou
i mraky nade mnou.
Co všechno Tvé oči
beze slov řeknou?
Přečteno 575x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, okapovaroura, Holis, Psavec, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)