Jezdec Touha

Jezdec Touha

Anotace: taky táborová

Jede nocí v záři Luny
Je vlahý večer, první máj
V mužích napínaj' se struny
Ženy chtíčem umíraj'

Jede cvalem za úsvitu
Hvězdy s nocí mizí dál
Mužům nalil číši citu
V ženách struny rozbrnkal

Jede dál, když den je bílý
Ptáci začli znovu hrát
V mužích pocit lásky sílí
Ženy chtějí objímat

Zbývá jenom chvíle pouhá
Naplní i duši Tvou
Jako mou, ten jezdec - Touha
Dál se řítí naší tmou...
Autor Bůchví..., 25.08.2008
Přečteno 387x
Tipy 11
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, klara07, Romana Šamanka Ladyloba, sýc, Holis, denebrin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

moc hezká, oslovila mě

26.08.2008 10:25:00 | sýc

líbí

Hezky napsáno, s lehkostí a bez zbytečného patosu.

25.08.2008 10:05:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel