Anotace: ...láska? ...snad trochu jinak ...psáno pro asicr.blog.cz ...
... abych mohl tohle dílko objektivně ohodnotit nemám dostatek informací ... takže: kdo? kdy? kde? za kolik? s kým? proti komu? bez koho? ...
29.08.2008 12:04:00 | JardaCH
...zasloužilo by se něco napsat...snad, že máš pravdu...ale koment Levandule dává ohromnou naději...tak vlastně nevím...jinak??? Tvůj nick je zárukou kvality...:-)
25.08.2008 11:43:00 | Lota
A přece
třásně vášně
mohou rozžehnout lásku
i ze skrytých slz v polštáři...
25.08.2008 09:09:00 | Levandule