Verše na sklo
Anotace: ...pro neznámého vojína...
Kdy uvidím Tě, lásko?
Píši Ti verše na sklo,
břímě touhy s sebou nesu,
všude ptám se na adresu.
Ať jsi kdekoli, v lukách, na poli,
touha mnou zmítá, city zápolí,
Miluji Tě. A to tak, že navždy.
Miluji Tě, jen ať ví to každý.
Přečteno 432x
Tipy 17
Poslední tipující: okapovaroura, visla, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ludmil, Holis, gentoo, a_tao, Myrja, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)