Posílám
Anotace: jednou večer, bez Tebe
Posílam ti hvězdu,
kterou ja už nemohu vidět.
Posílam ti pohlazení,
které mi teď nikdo nedá.
Posílám ode mne
kousek tepla na zahřátí,
i když je mi trochu zima.
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: evy, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)