Jsi ten o kom se jí zdává
Anotace: to nebyla romantická láska, kdyby byla štastná..
Neopustils - co je horši dal jsi sbohem
co si jen počne ta v jejíchž očíchs Bohem
přišel jsi bys moh odejít
sbohem tobě který jsi naučil milovat
sbohem tobě za kterého chtěla bojovat
pro trochu tvé lásky
chtěla se tebou topit
neublížils a proto jsi ublížil nejvíc
donutils přemýšlet proč život bolí
a proč pod tíhou smutku
umírají
ti co poznali lásku
jsi jediný lék
jediná náplast na zármutek
kterou nedostává
jsi ten o kom se jí zdává
Přečteno 496x
Tipy 6
Poslední tipující: Zweiblumen, Bíša, NikitaNikaT., Rošták Domča
Komentáře (2)
Komentujících (2)