Nedotknutelné hroby
Anotace: Jsou prostě věci, ke kterým nemá smysl se vracet. Přináší jen zkázu..
Neodkrývej staré kosti,
jen smrt najdeš v podzemí,
duše mrtvých událostí,
nesmíš rušit ve snění.
Starý hrob je symbolem,
chrám nedotknutelnosti,
již neobcházej kolem,
pokud nechceš starosti.
Vše mrtvé pohřbeno jest,
marně hledáš co není,
hradby dlí uprostřed cest,
jak na hrobech kamení.
Tak už nech minulost snít,
chladno snad je na polích,
hnije v zemi co má hnít,
na hrob padá čerstvý sníh.
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)