To je ten smutný úděl básníka, jehož díly jsou lidé tak fascinovaní, že postrádají slov pro smysluplnější komentáře než "krásné" okořeněné dlouhým vzdechem.
31.03.2009 16:17:00 | ziriant
nejvíc se mi líbila první sloka, tak je skvělá, ale je to dobré celé:)
11.09.2008 22:12:00 | okousaná od světlušek