Proti srsti..
Anotace: i když jde o...? Ne tak to není...
Vedla jsem chvíli spor.
Spíš volala jsem přes řeku,
jestli mi proudem pošle vor.
A ona vzdávala se útěků
Spílal mi říční tok
že ještě neví co je lidské ústí
A já, že nechci! Ani napřesrok?
Prosím, pohlaď mne, i proti srsti…
Přečteno 354x
Tipy 17
Poslední tipující: Jin, enigman, Špáďa, Marfuša, Psavec, NikitaNikaT., xavian, WAYWARD, labuť, Duhová, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)