Hodně silná, pocitová a hluboká básenka. Až by vyrazila dech, či slzku skanula. Plně rozumím a snad aj chápu, myslím, že děláš dobře. Proč se trápit a honit za snem, když můžeš prožít realitu, krásnou, šťastnou ... Přeji hodně síly a štěstí a moc dobře znám a vím, jak těžké je nejen procitnou, ale udělat ten krok. Zatraceně dobře to znám ... ST! za obsah a vyjádření a mi připomenutí jisté minulosti, ale to k životu také patří.
16.09.2008 18:15:00 | NikitaNikaT.