Anotace: Vrací se staré věci, lidi...
no tak to je, jak my tady říkáváme, libovka!fakt moc hezky kristy..a je to....trouba když zmizí!
30.09.2008 18:14:00 | AnySs
no tak to je, jak my tady říkáváme, libovka!fakt moc hezky kristy..a je to....trouba když zmizí!
30.09.2008 18:10:00 | AnySs
Všichni jste líný hledat vzrušení v normálních věcech. Proč rovnou revoluci? Souhlasim, že by se musel opakovat i komunismus, a to nechci. Snad nejsem jediná. Jinak ta Tvoje báseňka může přece jen mluvit o obyčejné lásce, která do Tebe vchází neobyčejně. To je přece milejší. kdyby se každý miloval, nepotřebovali bychom revoluce.
17.09.2008 22:47:00 | kryndy
Jsem též pro revoluci! Pořád je co měnit...
Churry: Nechci rejpat, promiň..ale vyznělo to od tebe, jako bys chtěla opakovat ten převrat z roku 1989, tudíž i komunismus XD
17.09.2008 21:51:00 | Chancer
Hezká hezká báseňka. :) Jo a Churry úplně s tebou souhlasím. Chce to revoluci!!! ;)
17.09.2008 21:46:00 | Marco