nenávist nahá
a z kůže svlečená
do duše sahá
bez citu, bez jména ...
marná je snaha
zůstat v ní zamčená
vždy nitky tahá
... ukáže ramena ...
18.09.2008 15:55:00 | HarryHH
z lásky se vysvléci
zabrániš času
odtéci přitéct i
maličkááá suuu :D
18.09.2008 14:25:00 | Zamilovaná do nezamilované doby