S tím? Nic. Je to stav mysli a duše. Nemusí k tomu dojít vždy. Ale většinou se nám už nechce. Jsme pohodlní,líní,ukolébaní právě tím stereotypem...A pak stačí jedna milenka(milenec)...a ono to zase jde(většinou už pozdě).A tak furt dokola. Nakonec je stereotyp i z toho. :))....Berte to s rezervou. Jinak díky za vzkazy,je to fakt milé. Nevěděla jsem...
19.09.2008 21:19:00 | Si.Mon
Myslím,že je to přesně vystiženo,znám ten stereotyp a myslím,že to tak dopadá všude,někde třeba jen nachvíli,ale všude...možná jsem v tomhle pesimistka,co já vím:o)napsané pěkně.ST!
19.09.2008 10:40:00 | Mraveneček
Nee! Že to tak nedopadne vždycky, že ne.../básnička pěkná, brána-li s nadsázkou- k pousmání...a přidávám se k ostatním a srdečně Tě vítám ;-) /
19.09.2008 10:20:00 | Veru