Anotace: čekat na něj budu a doufat nikdy nepřestanu až si urovná co cítí a zbaví se nenávisti a lásky k té druhé kdy to ale bude?
To je dosti mrzuté a bolavé, když člověk miluje druhého a on on něj nestojí ... chjo, na to nende nic řéct, na to musí přijít každý sám, věřím, že je to pro Tebe zničující, snažíš se pomoci člověku, snad otevřít oči, či mysl, ale marně ...
26.09.2008 22:23:00 | NikitaNikaT.