pekna basnicka,,,to je mi lito,prala bych ti to stesti ktere ted mam ja,,ale ver ono prijde ve chvily kdyto budes nejmin cekat,,,
23.09.2008 09:28:00 | strašidýlko-střapatý
TP- jo to je pravda...většinou si to uvědom až když si tím sami projdou, ale pak už je pozdě....
saddova- díky... že jsou moje rýmy nebo básničky fádní mě netrápí.... každý skládá jak umí.. mě je jedno jestli jsou naprosto skěvelé nebo ne... někou se líbí někomu ne... pro mě je hlavní, že to jde ze srdce... prostě to co cítím to tam je... ale jinak díky.... budu se snažit zlepšit to..
21.09.2008 20:26:00 | NiQuS
škoda, že ten druhý si to vůbec nedokáže uvědomit, jakou odvahu je třeba posbírat k takovému činu...
21.09.2008 18:40:00 | SZN