Láska nebo přátelství
Anotace: Co je lepší - láska nebo přátelství?
Přátelství je po lásce ta nejcenější věc...
Láska je po přátelství ta nejcenější věc...
Vysvětlí snad někdy někdo co je lepší věc?
Vždyť já ani sama nevím co je lepší věc...
Tady je však konec povážlivých vět...
Komentáře (1)
Komentujících (1)