pravda
Anotace: upřímnost sama k sobě nadevše
pravda, srdcem teče slza
příznání
ke svým citům
bránu k duší měla by otvřít
teď mě můžeš odmítnout
já se neurazím
dnes si budu přát:
"kéž ve svých pažích mě podrží
přeji si, aby mě držel v objetí"
myšlenka byla vyslovena
slova po nich byla odříkána
a teď přeji si, aby byla vyslyšena
Přečteno 530x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)