Anotace: Tak sem se rozhodl, že už přestanu psát, jestli se nestane zázrak už nikdy nebudu obtěžovat těmi nesmysly co sem tady celý tento půlrok psal. Chci poděkovat za všechny komentáře a omluvit se těm, kterým se to co sem napsal nelíbilo.
Ty berdžos, sakryš nebuď smutnej. Zakazuju ti to!!! :-(
09.11.2005 09:01:00 | Králík
Ale abys neřek, tak je to úžasná básnička.
09.11.2005 09:01:00 | Králík
Proč přestat psát,
snad jen krátce,
přec život nevisí
na oprátce.
Piš, piš, piš, málo lidiček dokáže takhle psát,
nemají cit, mají strach,
bojí se své nitro světu ukázat.
Moc myslím, že není už co dodat,
vlastně jen zbývá POKRAČOVAT!!!
Monty
16.09.2005 18:23:00 | Montynka
Je to pěkný.Já píšu tak nějak do rámce,aby se vše rýmovalo a mile mě překvapí,že existujou lidi,u kterých se to nemusí ani rýmovat a je to ještě hezčí. :-) Nepřestávej psát,byla by tě škoda.:-)Určitý věci zapomeneš během pár minut,na jiné vzpomínáš celý život a z jiných je třeba se vypsat.
15.09.2005 07:25:00 |
Víš..taky sem si říkala, že skončím s básněním, že to nemá smysl, že je to zbytečná "práce"..Ale pár človíčků mi řeklo, že by to byla škoda, že by jim bylo smutno bez těch pár veršíků co napíšu, i když to jsou třeba jen blbosti...Zkus to přehodnotit!!
Jinak to, co si napsal se mi líbilo..
28.08.2005 20:31:00 | makretka