Anotace: *
Kdo z nás by se chtěl octnout zpátky v čase... Já teda ne :-( Teď a tady, to je život. Je to krásný dílo. Doufám, že jsi šťastná...
26.09.2008 18:47:00 | Liss Durman
neboj se, zpatky se cas nevraci...nekdy si to prejem, jindy ne..ale nakonec je dobre, ze jdem jen kupredu...
25.09.2008 15:42:00 | saddova