Osudová Touha

Osudová Touha

Anotace: ... jelikož láska jejich, ta je svatá ...

Osudová touha,
ta, co zhasíná jen z pouha.
Jeden nepřestane chtít,
o tom druhém v noci snít.

Až ta hvězda dneska spadne,
jejich láska nevyhasne.
Nevyhasne - Nikdy ...
Mít tě rád - Vždycky ...

Srdce druhého si budou přát,
vždycky společně se smát.
Touha věčná toť bude,
až do konce jeden s druhým pujde.

A až je smrt rozdělí,
v nebi se znovu potkají.
Jelikož ti dva byli pro sebe stvořeni,
nikdy nebudou jinému stvořeni.

Druhého nevymění za kopec zlata,
jelikož láska jejich, ta je svatá.
Autor BoOBee, 25.09.2008
Přečteno 440x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasněný básník, SZN, Brontoška
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Celkem hezká jen by mohla být trošku poetičtější.. ;-)

02.10.2008 11:28:00 | Castiza

rymy....dorovnaj si rymy a bude to super

26.09.2008 17:46:00 | Terulienka

Tak rytmus je občas trošíčku mimo, pokud to pojíš jako se starou formou básně. Ale jinak se mi to moc líbí., Tip

Standa

26.09.2008 15:52:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí