Anotace: Na křižovatce mezi životem a smrtí, když nefungujou semafory.
jednoho dne buď umřu nebo se mi povede napsat něco v tvojí skupině kvality; zatím to vypadá na tu první možnost :)
29.10.2008 20:32:00 | drsnosrstej kokršpaněl
...navzdory nekromancii, a pro mě děsu na křižovatce, kde nejdou světla, jsem pociťovala v tvých slovech i něžnou křehkost...:-)
25.09.2008 20:30:00 | Lota
povedenka, skvele obraty..libi..
verim jen sama sobe a nekdy si presto podrazim nohy...
25.09.2008 16:10:00 | saddova