Všiml sis mě vůbec někdy???
Tvoje jméno znát bych chtěla,
o tvém smíchu přemýšlela.
Potají jsem doufala,
srdci jsem se oddala.
Prosila jsem měsíc věčnost,
za lásku a za statečnost.
Do tvých očí podívat se,
spojit je a usmívat se.
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, lukasecek15, Marfuša, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)