Krásný ...Připomnělo mi to všechno, co se stalo mě... Rozumím ti a vím jak moc to bolí ...
17.01.2009 20:48:00 | Philosophic Theory
je rkasna.,a hrzone msutna...snad bude lip..:*
ozvěna
a kolem mě
pod touhle černou vrbou
pláče...tak zraněná
..:(
30.09.2008 20:36:00 | embryo v hlave
Až na to "kurva" je to nádhera .. nelíbí se mi když holky takhle mluví... i když uznám že mi taky občas něco ulítne.. ale do básniček se mi zkrátka k té něžné duši i když naštvané... nehodí... je to jakoby chlap říkal podej mi ručičku já ti podám klíček a dáš ho do zámečku a pak otevřeš byteček stoupneš na kobereček ... no tak to cítím..
A k obsahu... holka ani nevíš jak moc je nás co ti rozumí...
29.09.2008 19:28:00 | Nút
Skutečně nevím, co napsat. Je mi to až tak moc známe, že se mi chce z toho brečet. Tolik trpké, bolestivé a smutné především. Chci, abys věděla, že ti rozumím. Snad tvé štěstí na tě někde čeká a už brzy ho najdeš.
29.09.2008 18:22:00 | 0-0