To se nedá číst
Začetl jsem se do své pitevní zprávy
... na těle byly nalezeny jizvy ...
... zřejmě od ostrých slov ...
... pravděpodobně ženských ...
... srdce těsně před smrtí dostalo
syndrom trilobita ...
... popraskané uši ... decibely vzteku
... pohlavní orgán s nepřirozeným výrazem ...
... pozůstatek dravých pohledů ... roztržené sítnice ...
... vytetovaný veselý panáček na
pravé hýždi ... se pozvracel ...
... v žaludku nalezeny
neidentifikovatelné předměty ...
... co ten musel spolknout ...
Zavřel jsem desky
Přečteno 399x
Tipy 19
Poslední tipující: pawliiik, drsnosrstej kokršpaněl, Myrja, prostějanek, NikitaNikaT., Churry, labuť, Lucie Teru, Bíša, Tacca, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)