Anotace: ...tak dlouho se chodí se džbánem... * * * píše se "zapomnění" nebo "zapomění"?? :o)
Protože láska je vlastně takovej sen...? Něco vo co člověk doufá, že jednou bude mít a tak odsuzuje to co má (protože si myslí, že nemá nic) když potká lásku tak nevidí realitu, nakonec se zklame a nadává na skutečnost, která je pořád stejná, ale poté, co očka nechtěla vidět co bylo zjevné, je to světlo světa najednou ostřejší? Pardon, asi jsem se nechala unést... báseň je moc pěkná :)
30.09.2008 22:17:00 | Ještě dítě