Anotace: ...nikdy se dlouho nezdrží - je jemný jako vánek a nezkrotný jako vítr...
Naděje ;-)
02.10.2008 15:05:00 | Chancer
Líbí :o) Mám kamarádku, s kterou se teď po několika letech rozešel přítel, takže mi sedla o to víc. I když posílat odkaz jí asi raději nebudu. Myslím, že v této chvíli by jí to víc připomnělo, co všechno jí schází než povzbudilo...
02.10.2008 13:53:00 | Strix