milovat
Anotace: to je to, co jsem zažila
milovat
to je své srdce dát
milovat
to je bolest vnímat
milovat
je každou myšlenkou si srdce rozedírat
milovat
je žárlit a nenávist znát
milovat
znamená zničit sama sebe
............láska je moc nebezpečná
nic krásnějšího však nelze zažít
Přečteno 762x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)