Ctitel
Anotace: Vymyslim pozdeji :)
Ctitel
v posledním koutě demokracie,
chce být, Ctitel,
říše rudých růží rytířem ...
Ale,
opitý svou beznadějí,
ve městě Andělů,
propásne jediný valčík večera
a ztrácí, co nikdy neměl.
A může být králem srdcových es
mistrem světa papíru,
prodá i svojí čest za pouhou Fata morganu,
několik let bez pláče,
za horizont živočišného zítřku ...
Avšak,
pomalu tající teorie lásek,
soustředěný nezájem,
báseň šitá na miru,
zasáhne i tvář pokerového hráče;
Smrt z odloučení ...
... Ale nic nelze vrátit zpět.
Přečteno 425x
Tipy 29
Poslední tipující: zenge, WhiteSkull, Lachailla, susana načeva, ewon, ziriant, blue, lucajda89, Rolnička, Squat_the_world, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)