Pohádková
Anotace: O pohádkách, které se pohádkami třeba jen zdají...Ale nikdy na ně nesmíme zapomínat. (napsána 5.10.2008)
Máš úsměv malého prince
prince z mých snů
v rukou poslední mince
jedna pro mě
druhá...
Však víš
dlouho jsem se toulala
temným lesem
na konci světlo
jediné.
To touha si hrála
ptala se, kde jsem
a ztrácela tělo
nevinné.
Tak zastav, princi
ještě neodlétej
za svou růží.
Já malá liška
co po ochočení
tolik touží...
Jenže život není pohádka
a mincí si lásku zaplatíš.
Říkají, že jsem naivka.
Už mi zase odcházíš
had mezi námi
a druhá mince
pro tebe
zůstala mi
v dlani.
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)