v očích tvých..
co vidíš v očích
pověz.......
lásku, něhu, stěstí, smích
co vidíš v očích svých
...mi pověz
...do ouška pošeptej
...polibky slib
....
polibek dnešní
cítila jsem tě
Přečteno 763x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)