Výkřik pro tebe
Dej mi slovo
postavím z něj slovrtulník
rozpráším pochybnosti
přistáním na srdeční plošině
Dej mi větu
může být i holá/oblečená
v kabátku ušitým na míru
mým představám
Dej mi šepot
ať jako nezdolný dříč
postaví do pozoru
každý můj chloupek
Dej mi výkřik
virbl do sady mých bubínků
ať mi prolétne hlavou
jako kulka z vášně
Vezmi si slovo
uvízlé v mém hrdle
odřené nevyslovitelností
ale jen tvé
Vezmi si větu
schovanou v mém proslovu
vím koho budeš volit
na všechna období
Vezmi si šepot
co je nejsilnější ze všech
sotva slyšitelných
záležitostí
Vezmi si můj výkřik
ať tě jeho štiplavost
s láskou
pálí v očích
Přečteno 747x
Tipy 21
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, janewe, Myrja, JardaCH, Holis, 0-0, Sandra_T, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)