Anotace: Prostě láska, kterou nikdy nepoznám....
Je to docela dost diskutabilní...jestli chtít lásku...takže to řeknu slovama jedný písničky "láska je ku*va a každýho sundá,je to boj...ale krásnej"
07.10.2008 21:38:00 | Dev_LATea_princess
Chtít lásku? Nejsem si jistá, zda-li žádáš o tu správnou věc. Ačkoli mnozí si ji vychvalují až do nebes a vykřikují na celý svět, jak by to bez lásky nepřežili, opak je pravdou. Láska především bolí a zraňuje lidské bytosti, poněvadž ty si jí neumějí vážit.
06.10.2008 19:34:00 | 0-0