Hloupá noc
Hloupé noci
kdy nejtajnější přání
proudí z úst jako řeky
Skupinová halucinace
tvoje a moje
procházíme branami klecí
bosi
k ránu se pouštíš mé ruky
ztratil ses mi a zanechal mě bloudící
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)