Anotace: Jak já nenávidím nostalgii..
Sbírka: Tisíc lásek v jedné lahvi
tak tahle mě dostala...uplně z ní cítím něco takového....prostě Něco...ST
20.07.2009 21:41:00 | micátko
Mayo,nesouhlasím s tím, že tvé básně mají "podivný obsah a hodnotu v nedohlednu", jak někde uvádíš. Moc se mi líbí ta lehkost, s jakou tvé veše plynou a taky hloubka, kterou do nich vkládáš. píšeš srdcem a neohlížíš se na formu. nejsem básník ani kritik, ale tvá tvorba se mi hodně líbí.
23.10.2008 14:15:00 | escapeless
klaním se až k zemi, parádní! :) na tomhle světě je spousta zazděných nápisů, který by měly co říct...
16.10.2008 22:59:00 | Squat_the_world