Star?
Anotace: nebudu komentovat..už nemůžu
Prohráváš s větrnými mlýny
Končíš v očích se slzami
Pláčeš, spouštíš stavidla slz
Smutná jakoby skrz na skrz
Chtěj tě jinak, než ty chceš
končíš? Už se neusměješ?
Z očí ti stékají slané potoky
Z prvních krůčků bez lásky máš otoky
A život bolí, láska bolí
Ale tebe to neskolí
You are star!
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, excited, Světluška =)
Komentáře (3)
Komentujících (3)