Neděle 12.října
Po dlouhé žízni
...
kdy tělo se trýzní
málem usoužilo
...
zázrak se stal
Vysvitlo slunce konečně
přestal ses tvářit netečně
...
a prý jak se žilo
jsi se ptal
Hloupě ses tvářil
roztomile smažil
...
krásně se při tom snilo
...
že bys to hrál?
Ve smutku jsi žil
bez všech svých sil
...
říkals
otevři oči vílo
...
a jen ses smál
Nemám být blázen
jsi totiž sražen
na kolena
...
neumíš beze mne
žít
...
..
.
a nemám se přít
Přečteno 548x
Tipy 41
Poslední tipující: BArBArKO, Zamilovaná do nezamilované doby, Sigurd II., JR, ona, stryc, Holis, janewe, vandule, Belmon, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)