Anotace: Pro mou krásnou lásku, pro hvězdičku na nebi, pro andílka se zlatými křídly...
No, je mi líto, ale asi jsem adept na zastřelení... kuší. Dle mého by si člověk měl dávat pozor, aby láska nepřerostla v závislost a následně v posedlost. Toť na moji obhajobu. Je to pěkné vyznání, doufám, že to alespoň slečna odcení, hm?
08.12.2008 17:13:00 | Ještě dítě
Bráško, vážně nádherná básnička:-) vím, pro koho je a doufám že ona ví, že jsi pro ní něco takového napsal...
07.12.2008 20:58:00 | sandalka7