Anotace: ... zas jedno "ještě a deště" :o) ...
Au au, bolí, moc bolí mě to za Tebe. Fúúú fúúú ... aj když už je to starší věc.
17.10.2008 10:41:00 | NikitaNikaT.
já to tu teda trochu objasním - ano, příběh je to úplně všední - poslední dobou, aj přímo dnes sem narazila na dílka co mi to připomněly - řekla sem si, že přidám to svý, přestože je to starý asi 10 let, není to akutní, aktuální ani soucítěníhodný - ale prožitý to teda bylo... :o)
15.10.2008 20:19:00 | hanele m.
Ano, suhlasím s šestým sluncem - strhující, leč (bohužel) poměrně všední příběh, v dnešním světě... :-( Tleskám za zpracování!
15.10.2008 16:00:00 | G.P.
Jak rád bych to nechápal, jak rád bych nevěděl o čem píšeš. Dávám ST, já to tak dobře vyjádřit nedokázal, máš můj obdiv.
15.10.2008 13:29:00 | JR