Zapomenout
Anotace: Chtěla bych zapomenout....
Zapomenout,
to se řekne lehce,
ale moje srdce zapomenout nechce.
Zapomenout na slůvka sladká,
jak voní maliny,
jak je tvá kůže hladká,
jak jsi sladký ty.
Zapomenout na chvíle krásné,
zapomenout pocity.
Utřít oči prázdné,
parchant jsi prostě ty!
Komentáře (0)