Jsem
Anotace: jsem jsem jsem a jen samé jsem
Jsem život...co žiješ.
jsem voda...co piješ.
Jsem tvá touha.
jsem cesta dlouhá.
Jsem ráno..co tě budí.
Jsem led..co tě studí.
Jsem radost..když se usmíváš.
Jsem i ten pocit..když nevnímáš.
Jsem sen..co sníš.
Jsem ještě víc..jsem tvé srdce.
Tak co chceš více?
Přečteno 620x
Tipy 11
Poslední tipující: bajli33, STIMPRE, el viento, LisSe, dablik007, Bůchví..., strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)