Anotace: Vodník žije v pohádkách i v našich dětských myslích,ale zkusme se zamyslet nad jeho duší,nad jeho skutky.
Aha, Carlosku, tady ti zase trochu ujíždí hlavní myšlenka. Zkus nad to sednout a oprostit ji od nahromaděných slov. Napřímit linii básně!
04.09.2005 21:38:00 | Krtica
Básnička se mi líbí...je to hezké téma..ale nějak jsem pořádně nepochopila obsah, i když jsem to četla třikrát..
04.09.2005 15:17:00 | makretka