Anotace: i v teskných nocích je naděje, jen je třeba ji hledat..v tichu gest...
Krásné. Trefné a.... tak se mi to teď hodí do nálady.
Zvlášť třetí sloka. Dík
21.10.2008 19:39:00 | Cucumber
já jsem dala tip, ale zapomněla napsat, že se mi to hrozně moc líbilo:)) nádherně napsané...
21.10.2008 00:42:00 | okousaná od světlušek
ST! Přidávám se ke chvále, velmi nadějný a působivý konec. Přeji jen to nej.
20.10.2008 11:13:00 | NikitaNikaT.