Utopenci pražských nocí
Anotace: Další z vyznání nevyznaných, dnes té...
Utonul jsem ve starých
stojatých myšlenkách
v plicích sny
pod kůží lezavý chlad
utonul jsem pod oblohou
šedého kouře
a křivého světla
tvých nočních vábivých tónů
doprovází je klapot podpatků
neviditelných kladívek piána
utonul jsem v nánosech ticha
mezi písněmi oranžové tmy
dotyky noční Prahy
vydechované s kouřem cigarety
opět poslední
Utonul jsem ve vlastních představách
a v tvé opravdové vůni
pod lampami jiných zemí
abych pochopil
bolesti dávných básní
mladých utopenců
utonul jsem se
a tys zůstala na břehu
Přečteno 385x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Bůchví...
Komentáře (2)
Komentujících (2)