V Tančírně
Po vlaštovkách z papíru
posílám ti chutě vesmírů
skrze pavučiny noci
do tvých snů.
Za tónů falešných úsměvů
se vysvléknu z průsvitných parfémů
romantický klece
cizích rtů.
V tančírně přílivu
nevšedních příslibů
se toulám a ztrácím.
Jsem součástí příběhů
prazvláštních výjevů
a doufám
že se vrátíš.
Přečteno 322x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiřina, Blázen? =), Rolnička, Holis, Jiparo, Hančí, labuť, Mbonita, Triffid Kolbe, Montynka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)