Na vyšším stupni
Bez varování
se najednou něco stalo
jakási vnitřní porucha
Ztratil slovo
v intimnosti tiché pošty
které mu špitla do ucha
vytříbené květy nepoznané něhy
začaly růst tam
kde dosud byl jen plevel
s myší co má o kolečko navíc
nemusel klikat
aby se dostal na další level
neskutečně opravdový
V davu pohybujících se svačin
stává se soustem první lásky
která mu vyhubila souvislé věty
koktá jen samohlásky
čímž jí říká vše
Dívka přijímá
nemotornou dvornost
mění tiché úsměvy
za jeho pozornost
všímá si že rozrušený mladík
je dnes bez jídla
možná nevinně ale kdo ví
jablko mu nabídla
čímž mu říká vše
Přečteno 434x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, Puppeteer, jedam, NikitaNikaT., Psavec, Holis, Aťan, Romana Šamanka Ladyloba, Severka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)