Pasti
To dobrodružství v lásce ukryté,
táhne mě stále,
do železných pastí,
tiše jako zloděj,
myš které chce ukrást,
sýr v pasti,
však hodně riskuje,
na černobílé šachovnici,
vyhýbám se neustále,
z podzimního listí,
ohňostroje polibků,
milování dvou těl,
pod peřinou,
maluji tebe,
v celé kráse,
žádné líčení,
ani krásnění,
jen tvé srdce na talíři,
pochoutka havraní,
pravá tvář,
písečná pláž,
kam zima přichází,
Ledová královna přilétá,
ale láska zůstává.
Přečteno 302x
Tipy 15
Poslední tipující: Alain, Najla, Psavec, NikitaNikaT., stmivani.na.lepsi.casy, Princezna.Smutněnka, 6thSun, Bíša, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)