Anotace: Noční výplod za sedm minut. Nikdy nedokážu dobře vyjádřit, co pro mě znamenal a ještě znamená. A teď už je to jenom velké ZKLAMÁNÍ.
tá báseň na mňa pôsobí krásne tajomne....a je precítená....veľmi pekne:-)
30.11.2008 15:05:00 | Mišiačik
Tak tahle mě totálně dostala je skvostná....gratuluju tak dobře popsat pocit..ten závěr tleskám...
13.11.2008 10:57:00 | Noc17
myslim, ze je to vice nez povedena basen... nektera dila okamziku jsou mnohem lepsi nez kdejaka patlanina tvorena tri hodiny :)
06.11.2008 21:40:00 | saddova
hm, hm:) jak jen bych to řekl... a já nic neřeknu :) OUVej:)
28.10.2008 00:17:00 | Jermolajev Tondovič Prdelinskij
Náhodou se to čte strašně dobře..a proč nenapíšeš tich básní víc...máš velkej talent..
27.10.2008 10:56:00 | holcicka34